Heba i YAB
Heba

Jag heter Heba och bor i Malmö. Jag blir glad av att lära känna nya människor, umgås med dem och resa.

Jag blir också glad av att lära mig nya saker, till exempel genom att syssla med WCP i skolan eller i Mariefred. I början av sexan började vi läsa tidningen Globen i skolan. Det påverkade mig otroligt mycket, på ett positivt sätt. Innan var jag den som inte delade med sig av sina tankar. Förut var jag var en blyg tjej som aldrig sa eller tyckte någonting. Jag engagerade mig inte i något och ville inte särskilt mycket. Nu är jag en engagerad person som kommer på massor av idéer!

Det som gör mig arg är orättvisa, krig och barnarbete eller bättre sagt allt som berövar barns barndom och skadar dem fysiskt eller psykiskt.

På fritiden tycker jag om att umgås med vänner, lära mig nya språk eftersom att jag har ett stort språk intresse eller bara umgås med familjen.

I framtiden drömmer jag om att ha ett eget tv-program där jag kombinerar media och psykologi ungefär som Dr. Phil. Jag drömmer också om att resa runt eftersom att jag tror att världen har mycket gott att bjuda på.

WORLD'S CHILDRENS PRIZE FOUNDATION

P.O. Box 150, SE-647 24 Mariefred, Sweden
Office address: Långgatan 13, Mariefred, Sweden
Phone: +46-159-129 00 • info@worldschildrensprize.org

© 2020 World’s Children’s Prize Foundation. All rights reserved. WORLD'S CHILDREN'S PRIZE®, the Foundation's logo, WORLD'S CHILDREN'S PRIZE FOR THE RIGHTS OF THE CHILD®, WORLD'S CHILDREN'S PARLIAMENT®, WORLD'S CHILDREN'S OMBUDSMAN®, WORLD'S CHILDREN'S PRESS CONFERENCE® and YOU ME EQUAL RIGHTS are service marks of the Foundation.


 
x
x
x
Donate!
Your gift is empowering